КолАктив™ (Коластра) - 60 капсули

КолАктив™ (Коластра) - 60 капсули

Цена: 45.00лв.

Нашата оригинална коластра задоволява много нужди.

AquaSource КолАктив коластра предлага отлична хранителна подкрепа за хора с активен начин на живот, включително спортисти и атлети. Но също така може да бъде полезно допълнение към всеки хранителен режим. AquaSource КолАктив коластра подпомага имунната система и осигурява важна хранителна подкрепа, включително мастни киселини и всички пет класа имуноглобулини.

AquaSource коластрата е добита от югозападните части на САЩ, където е построена фабрика за преработка, проектирана от инженер-технолози по млеко-преработка, създадена с единствената цел да се произвежда най-високо качествена коластра. Събраната и преработена коластра се подлага на флаш-пастьоризация при 72°С в продължение на 15 секунди, след което се суши чрез индиректна топлина при ниска температура. Именно този процес подпомага запазването на възможно най-високата хранителна стойност.

AquaSource КолАктив Коластра може да бъде приемана както от млади, така и от възрастни. Тя може да бъде особено полезна за спортисти, но и за хора с изключително активен начин на живот, които се нуждаят от значителна подкрепа за възстановяване, които хранителните вещества в КолАктив осигуряват.

Основни предимства:

Флаш-пастьоризирана и бавно сушена, за да запази хранителните си стойности.
Съдържа всички пет класа имуноглобулини, намиращи се в човешкия организъм.
Отлична хранителна подкрепа за спортисти и хора, живеещи активен живот.
Подкрепя имунната система.
Важна за доброто общо състояние и поддържането на оптимално здраве.
Съдържа други важни елементи като цитокини, интерлевкин-10 и полипептиди, богати на пролин.

Здравни твърдения, одобрени от EFSA:

Няма

Данни за алергени:

Съдържа МЛЯКО като алерген според Регламент (ЕС) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.


Напишете мнение Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
Facebook Коментари
Подобни продукти