Коензим Q10 с хром и АФА - 30 капсули

Коензим Q10 с хром и АФА - 30 капсули

Цена: 78.85лв.

CoQ10 комплекс с хром & AquaSource водорасли
Известен още като коензим, CoQ10 е мощен, универсален антиоксидант. Играе важна роля при преобразуването на храната и кислорода в метаболитна енергия на клетъчно ниво. CoQ10 играе роля и при поддържане на сърдечния мускул в добро здраве.

В световен мащаб над 30 милиона приемат добавки с CoQ10! 

Не е синтетичен! AquaSource използва само естествено произведен CoQ10  

Съществуват два различни метода за производство на коензим Q10 – единият използва „натурален” процес, а другият е изкуствен и представлява химичен синтез. При натуралния се използват живи организми и се нарича „процес на биологична ферментация/извличане”. Коензим Q10 може да бъде синтезиран и чрез химичен процес, при който се получава подобен, но видимо различен продукт, който съдържа химични съставки, липсващи при естествената форма. CoQ10 комплекс с хром & AquaSource водорасли съдържа естествената форма на Q10.

Съдържа хром пиколинат
Хром пиколинатът е лесноусвоима форма на хром – минерал от значение, който играе жизненоважна роля в обмяната на глюкозата и нормалния метаболизъм на въглехидратите, мазнините и протеините.

Основни предимства:
„Съдейства” си с ензимите, за да подпомогне освобождаването на енергия от клетките на организма, което от своя страна осигурява необходимото количество важни хранителни вещества 
Добит от най-чистите източници и подходящ за употреба от всеки 
Използван е 
само естествено произведен CoQ10 
За по-добра усвоимост, хромът е под формата на пиколинат 
Съдържа и AquaSource водорасли – не замразявани, сушени при ниска температура по патентования BioActive Dehydration® метод на сушене 
Може да бъде от полза с напредване на възрастта 
 

Указания за употреба:
Вземайте по 1 или две капсули по време на хранене.

Напишете мнение Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
Facebook Коментари
Подобни продукти