Лайтън-Ъп! - 200 г

Лайтън-Ъп! - 200 г

Цена: 70.50лв.

Програма за регулиране на теглото.
Успешното регулиране на теглото не означава само пазене на диети или добра дисциплина.
Необходимо е изцяло да промените поведението си.
За да намалите теглото си не е достатъчно да замените едно хранене или да приемате хранителни добавки, ако не промените храната и начина си на живот. За да отслабнете е необходимо броят на изразходваните през деня калории да надвишава приетите с храната калории. Не по-маловажен за доброто здраве, сила и енергия, е правилният избор на храна – разнообразна и балансирана.

Почти всеки би се съгласил, че сложните и претенциозни диети за бързо отслабване почти никога не водят до трайно намаляване на теглото. Нашата Програма за регулиране на теглото Lighten-Up!, комбинирана с физически упражнения и здравословна храна, може да бъде ключът към вашия нов начин на живот за дългосрочно успешно и здравословно регулиране на теглото. 

Lighten-Up! хранителна протеинова напитка 
Нашата нова напитка съдържа само естествени съставки, за да осигури ефикасно, балансирано хранене, което да подпомогне поддържането на добро здраве и енергийни нива, докато внася необходимите за успешно трайно отслабване промени в начина на живот.
Основни съставки:
Естествен CoQ10: подпомага производството на енергия от клетките, следователно играе важна роля в метаболизма на енергия в организма. Допринася за доброто функциониране на имунната система и поддържа сърцето в добро здраве.
Алфа-липоична киселина: играе важна роля при обмяната на мазнините, действа като ко-фактор при производството на енергия. Тъй като е както водно- така и мастно-разтворим антиоксидант, тя напълно предпазва клетката отвътре и клетъчната мембрана (външно) от увреждания, причинени от вредните свободни радикали. Оказва влияние и върху метаболизма на глюкоза.
Сибирски жен-шен: смята се за „адаптоген”, тъй като подпомага адаптирането на организма към променящите се условия. Употребата на тази билка датира отпреди около 2000 години. Широко използвана е за поддържане на максимална издръжливост, добро физическо и психическо състояние, и за поддържане на усещането за сила и жизненост.
Органични бадеми: От дълги години бадемите са смятани за храна, от която се пълнее. Проучвания обаче сочат, че индексът на телесната маса е по-нисък при хора, които включват в менюто си ядки, като например, бадеми. Въпреки, че те са много калорични и с високо съдържание на мазнини, съдържанието на протеин (около 18%) и фибри може да помогне да се почувствате сит за по-дълго, поради което умерената им консумация по време на диета може да улесни отслабването.
Бадемите, приемани като част от диета с ниско съдържание на наситени мазнини, може да допринесе за доброто здраве на сърцето чрез поддържане нормални нивата на холестерола.
Органична киноа: семена с високо съдържание на протеин, използвани като зърна. Тя е общопризната като добър източник на завършен протеин. Също така, осигурява и други важни хранителни вещества, като фибри и комплексни въглехидрати, които се освобождават по-бавно, като по този начин помагат поддържането на кръвната захар в постоянни нива и дават по-продължително усещане за ситост.
L–карнитин: играе важна роля в обмяната на мазнините. Това е аминокиселината, която пренася мастните молекули през клетъчните стени, където след това могат да бъдат използвани за производство на енергия. В състава на Lighten-Up! е включен и жизненоважният микроминерал хром. Той играе жизненоважна роля при метаболизма на глюкозата в организма и е от голямо значение за нормалната обмяна на въглехидратите, мазнините и белтъците.
Ензимите са много важни за храносмилането и също са включени в продукта. Ролята им в тази протеинова напитка е да подсигурят лесното смилане и усвояване на важните хранителни вещества. Lighten-Up! е добър източник на полезни хранителни вещества за хора, които се възстановяват след заболяване или за такива, които не могат да приемат твърда храна. Една порция Lighten-Up! съдържа и 1 грам AquaSource водорасли. Продуктът е естествено подсладен с органичен ябълков прах и ванилия. 

Основни предимства: 
Осигурява пълната гама от важни хранителни вещества, за да допълни Програмата за регулиране на теглото Lighten-Up! 
Не съдържа: глутен, оцветители, консерванти, нито каквито и да било добавки. Подходящ за вегетарианци 
Гарантира приема на важните хранителни вещества, докато намалявате теглото си 
Може да бъде използван като част от всяка диета, дори и най-строгата, за осигуряване приема на жизненоважните хранителни вещества 
Съдържа синьо-зелени AquaSource водорасли – съставка от естествен източник 
Осигурява специални ензими за по-добро храносмилане 
Напитката е нискокалорична, с органичен протеин, естествено подсладена с органичен ябълков прах и ванилия 

Указания за употреба: 
За приготвянето на вкусна напитка смесете 20 г Lighten-Up! с ябълков или друг плодов сок. По желание можете да добавите и пресни плодове. За най-добър резултат използвайте електрически блендър.
Важно: Пийте 1-2 литра изворна или пречистена вода дневно.

Напишете мнение Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
Facebook Коментари
Подобни продукти