Супер Eнергийна храна – 300 г

Супер Eнергийна храна – 300 г

  • Производител: AquaSource Bulgaria
  • Наличност: Не е в наличност
Цена: 82.00лв.

Подпомага поддържането на стабилни енергийни нива и здрава имунна система.

AquaSource Супер енергийна храна комбинира бета глюканите в Активирания™ (преди да покълне) ечемик и имуноглобулините в коластрата, за да осигури дори още по-стабилни енергийни нива. Коластрата е добавена за подкрепа на имунната система, което може да бъде от голямо значение, особено през забързаното ни ежедневие. 

AquaSource Супер енергийна храна съчетава две ключови съставки, за да оптимизира хранителното усвояването.

Активиран™ (готов да покълне) ечемик – произведен чрез наскоро разработена система за мелене на ечемик, преди да покълне. Така произведеният ечемик улавя всички ензими и хранителна активност в ечемичното зърно в момент, точно преди покълване.
Коластра – първата храна на природата, която осигурява всички основни имунни фактори и други хранителни вещества, за да подпомогне имунната система, храносмилателния тракт и общото състояние.

AquaSource Супер Енергийна храна комбинира бета глюканите в Активирания™ (преди да покълне) ечемик и имуноглобулините в коластрата, за да осигури подкрепа на имунната система. Ензимите и пробиотиците осигуряват максимално усвояване на продукта от храносмилателния тракт.

Тъй като AquaSource Супер енергийна храна съдържа дълговерижни въглехидрати, тя осигурява по-продължително освобождаване на енергия. Това подпомага стабилизирането на енергийните нива, което спомага за намаляването на енергийните пикове и спадове, често свързвани с натоварения начин на живот.

Основни предимства:

Подпомага поддържането на енергийните нива.
Спомага ефективността на метаболизма.
Подкрепя имунната система
В помощ е на храносмилателния тракт.
В удобна прахообразна форма – може да се смеси с мляко или сок.


Здравни твърдения, одобрени от EFSA:

Няма

Данни за алергени:

Съдържа МЛЯКО според Регламент (ЕС) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.Напишете мнение Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
Facebook Коментари
Подобни продукти