КолАктив™ (Коластра)

КолАктив™ (Коластра) на Аква Сорс. Коластрата е течност, която се отделя от млечните жлези на женските бозайници веднага след раждането, преди появата на млякото. Образуването й е много по-сложно и съставките й не се срещат в толкова големи концентрации в нито една друга природна храна.
КолАктив 3™ (Коластра) - 120 капсули

КолАктив 3™ (Коластра) - 120 капсули

AquaSource КолАктив3 е нашият продукт с коластра от "следващо поколение" за тези, които искат допълнителна подкрепа за здравето на храносмилателния тракт чрез комбинацията от Ацидофилус и Лактоферин с нашата AquaSource коластра.AquaSource К..

Цена: 89.30лв.

КолАктив™ (Коластра) - 120 капсули

КолАктив™ (Коластра) - 120 капсули

Нашата оригинална коластра задоволява много нужди.AquaSource КолАктив коластра предлага отлична хранителна подкрепа за хора с активен начин на живот, включително спортисти и атлети. Но също така може да бъде полезно допълнение към всеки хранителе..

Цена: 87.00лв.

КолАктив™ (Коластра) - 60 капсули

КолАктив™ (Коластра) - 60 капсули

Нашата оригинална коластра задоволява много нужди.AquaSource КолАктив коластра предлага отлична хранителна подкрепа за хора с активен начин на живот, включително спортисти и атлети. Но също така може да бъде полезно допълнение към всеки храните..

Цена: 45.00лв.

Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)
Препоръчани
Реклама